Alles over full hybrid auto's!

Nieuws Toyota Prius 2012 modellen
Nieuws Toyota Prius 2012 modellen Toyota had al bekend gemaakt dat er in 2012 nieuwe Prius modellen op de markt zullen komen, nu weten we dat het gaat om een Full Hybrid Prius Wagon en om de Prius Plug-in Hybride.

De Prius Wagon is ruimer dan de huidige Prius en zal 7 zitplaatsen bieden, doordat in de bagageruimte 2 wegklapbare stoelen zijn aangebracht.
De 3 zitplaatsen van de 2e rij zullen apart inklapt kunnen worden waardoor de Wagon een flexibele binnenruimte krijgt. De bagageruimte wordt niet nadelig beïnvloed door de lithium ion batterijen; deze worden tussen de voorstoelen aangebracht. Zoals we gewend zijn zal met de Full Hybrid emissievrij gereden kunnen worden op lage snelheden.

De Prius Plug-in Hybride wordt inmiddels wereldwijd met 600 exemplaren getest. Met een oplaadtijd van anderhalf uur is deze plug-in Hybrid in staat om 20 km volledig elektrisch te rijden met een max. snelheid van 100 km/u. Is de batterij leeg, functioneert de auto als de gewone Prius Full Hybrid, waardoor men niet afhankelijk is van het stopcontact. Toyota verwacht dat de CO2 uitstoot onder de 50 gr/km zal blijven. Op de IAA te Frankfurt wordt de auto onthuld.

Beide auto’s worden in 2012 in productie genomen.
Nieuws Toyota Prius 2012 modellen

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy