Alles over full hybrid auto's!

Porsche Panamera S Hybride
Porsche Panamera S Hybride Luxe, sportief, ruimte voor 4 personen en toch Hybride. Het komt samen in de nieuwe Porsche Panamera S Hybrid. De Full Hybride uitvoering van de Porsche Panamera heeft een totaal vermogen van 380 pk waarvan 333 pk worden geleverd door de 3,0 liter V6 compressor motor en de overige 47 pk voort komen uit de elektromotor. Deze pk’s geven voldoende power om binnen 6 seconde van 0 naar 100 km/per uur te snellen. Bij rijden binnen de bebouwde kom, kan de Porsche Panamera S Hybrid volledig rijden op enkel de elektromotor. Dit tot een maximum snelheid van circa 75 km/per uur. Verder bezuinigt de Porsche d.m.v. een start- en stopsysteem op brandstof. Bij remmen wordt de energie die vrijkomt gebruikt om de accu weer op te laden.

Porsche geeft aan, dat de CO2 emissie 167 gr/km is en het gemiddelde verbruik 7,1 l/per 100 km. Zet je de Panamera S Hybrid op banden met lage rolweerstand, dan worden deze cijfers nog lager: CO2 159 gr/km en verbruik 6,8 l/per 100 km.

Standaard wordt de Porsche geleverd met onder andere bi-xenon koplampen incl. sproeier, een audio systeem met touchscreen, automatische airco met 2-zone regeling en volledig elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming. Aan dit alles hangt een prijskaartje van € 127.000,-.
Porsche Panamera S Hybride

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy