Alles over full hybrid auto's!

Nissan Ellure
Nissan Ellure Concept:
Nissan heeft zojuist een Hybride conceptcar onthuld. Op de autoshow van Los Angeles werd de allure gepresenteerd. Met deze auto laat Nissan zien dat het vertrouwen heeft in het sedanmodel. De Ellure is echter geen preview van een productiemodel maar echt iets voor de toekomst. Dit model is dus geen voorloper voor de nieuwe Maxima of Primera maar echt een algemene toekomst visie.

Aandrijving:
De aandrijving van de Ellure wordt door een 2,5 liter 4 cilinder benzinemotor verzorgt. Deze motor heeft een vermogen van 240 pk. Aan deze benzinemotor hebben de ingenieurs van Nissan een elektromotor van 25 kw gekoppeld die door Li-ion-accu’s wordt gevoed. Een X-tronic CVT automaat zorgt voor de overbrenging.

Interieur, exterieur:
Deze futuristische auto is niet voorzien van spiegels maar van camera’s. In het glazen dak is rode sfeerverlichting gemonteerd wat een aparte dimensie toevoegt aan deze auto. De middenconsole met daarin het centrale bedieningspaneel is ook voorzien van rode verlichting. Hierin zitten de navigatie en audioapparatuur verwerkt.
Nissan Ellure

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy