Alles over full hybrid auto's!

Jaguar C-X75
Jaguar C-X75 De ontwikkelingsafdelingen van Jaguar zijn er in geslaagd om een elektrische sportwagen te ontwikkelen met een topsnelheid van 330 km/h. De wielen worden door 4 onafhankelijke elektromotoren aangedreven. Tevens beschikt de Jaguar C-X75 over een nieuw soort gasturbine welke de batterij extra kan opladen en tevens extra kracht kan geven aan de elektromotoren.

Op de autosalon van Parijs is deze mooie sportwagen gepresenteerd. Met een snelheid van 330 km/uur is het de snelste elektrische auto die tot nu toe is gebouwd. De actieradius van deze auto is ongeveer 900 km. Dus je hoeft hem niet meteen op te laden na een uurtje rijden. Het bijzondere aan deze auto is, dat in tegenstelling tot andere elektrische auto's de wielen allen apart van elkaar worden aangedreven door een aparte elektromotor.

Aangezien we hier om een concept-auto spreken zullen we de Jaguar C-X75 niet direct in de showroom tegen komen. Ook zal het nog wel even duren voordat deze auto in productie zal worden genomen. Dus over aanschafprijs kunnen we nog niets meedelen.
Jaguar C-X75

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy