Alles over full hybrid auto's!

Lexus CT 200h Hybrid, geen wegenbelasting, geen BPM
Lexus CT 200h Hybrid, geen wegenbelasting, geen BPM Begin 2011 komt Lexus met de CT 200h, een Full Hybride auto in het compacte segment. De CT 200h is een 5-deurs auto voorzien van moderne snufjes. De verwachting is dat deze Lexus het goed gaat doen aangezien door de lage CO2 uitstoot van 89 gr/km voor deze Full Hybride geen BPM en wegenbelasting betaald hoeft te worden. Voor de bijtelling valt de CT 200h in de 14%, wat weer interessant is voor de zakelijke rijder.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Lexus. In de CT 200h wordt gebruik gemaakt van Vehicle Stability Control, wat uitgebreid kan worden met Adaptive Cruise Control, waarbij u in kunt stellen welke afstand u tussen uzelf en de auto voor u wilt aanhouden. Ook is de auto voorzien van 8 airbags.

De motor van de Lexus bestaat uit een 1,8 liter benzinemotor gecombineerd met een elektromotor. Samen leveren deze 136 pk waarbij het verbruik 3,8 liter per 100 km zeer zuinig te noemen is. In de Electric Vehicle Modus kan de auto zonder benzineverbruik en CO2 uitstoot korte afstanden rijden. Het opladen van de accu vindt plaats door remmen en een intelligente dynamo. Ook het gebruik van LED verlichting levert een energiebesparing op.

Hoeveel deze Full Hybride gaat kosten heeft Lexus nog niet bekend gemaakt.

Lexus CT 200h Hybrid, geen wegenbelasting, geen BPM

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy