Alles over full hybrid auto's!

Jazz Hybrid, het 4e Hybride model van Honda
Jazz Hybrid, het 4e Hybride model van Honda In oktober tijdens de Parijse Autosalon zal Honda het hybridemodel van de Jazz presenteren. Deze Full Hybride auto kan op volledig elektrisch rijden bij lage snelheden. De motor, bekend van de Insight Hybrid, is een 1,3 l i-VTEC met CVT-transmissie en een IMA elektromotor. Het verbruik zal naar de verwachting overeenkomen met de verbruikscijfers van de Insight Hybrid, ondanks dat de Jazz hoger is. Dit zou dan betekenen dat deze praktische hybride auto in aanmerking komt voor de fiscale voordelen van zuinige auto's met een lage CO2 uitstoot; geen wegenbelasting en geen BPM.

De Honda Jazz Hybrid krijgt zijn eigen uiterlijke kenmerken; koplampen met een blauwe ring rond de units, een nieuwe grill, een verchroomde sierstrip op de achterklep en de achterbumper heeft een nieuw ontwerp meegekregen.

Honda verwacht met de verkoop van de Honda Jazz Hybrid binnen Europa begin 2011 te starten. Naar de prijs en exacte specificaties van deze auto blijft het nog even raden, deze worden later bekend gemaakt.
Jazz Hybrid, het 4e Hybride model van Honda

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy