Alles over full hybrid auto's!

Honda Civic Hybride, zuinig rijden en geen wegenbelasting betalen
Honda Civic Hybride, zuinig rijden en geen wegenbelasting betalen Van de 3 modellen van Honda met Hybride techniek is de Civic de bekendste. De Civic Hybrid is uitgevoerd met een 95 pk 1.3 liter i-VTEC benzinemotor gekoppeld met een elektromotor die ook nog eens 20 pk levert. De CO2 uitstoot is zo laag, 109 g/km, dat u voor deze auto geen BPM en wegenbelasting hoeft te betalen*. Deze besparing, gecombineerd met een brandstofverbruik van 4,6 liter per 100 km maken deze hybride auto financieel interessant.
De Civic Hybride is in staat om bij lage snelheid op enkel de elektromotor te rijden. Dit maakt deze auto een Full Hybride.

De Civic Hybride is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; de Comfort en de Elegance. Standaard is de Honda Civic uitgevoerd met lichtmetalen velgen, automatische airconditioning en audiobediening aan het stuurwiel.

De Honda Civic Hybride is verkrijgbaar vanaf 23.990 (Comfort uitvoering) De bijtelling voor de zakelijke bestuurder is 14% wegens de lage CO2 uitstoot.

*De vraag komt dan natuurlijk; hoe lang hoef ik geen wegenbelasting te betalen? Tot op heden is er geen tijdslimiet. Zolang men milieuvriendelijker autogebruik wil blijven stimuleren, zal de regeling niet veranderd worden en hoeft u dus geen wegenbelasting te betalen.


Honda Civic Hybride, zuinig rijden en geen wegenbelasting betalen

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy