Alles over full hybrid auto's!

Toyota Prius Full Hybride
Toyota Prius Full Hybride De Toyota Prius is alweer toe aan de derde generatie. Deze Full Hybride auto is zuinig en verbruikt maar 1 liter brandstof per 26 km. Met de Full Hybride techniek is deze auto in staat om volledig op elektrische energie te rijden. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt omgezet in elektrische energie en opgeslagen in de accu, waardoor opladen niet nodig is. De Totyota Prius 1.8 HSD heeft een uitstoot van 89 gr/km, wat zeer laag is. Hierdoor is de Prius BPM vrij. En u betaalt geen wegenbelasting. Voor de zakelijke bestuurder; er hoeft maar 14% bijtelling gerekend te worden. De Prius is comfortabel en bijzonder duurzaam. Zo is door de nieuwe technologie een auto gecre?ɬ´erd, die een uiterst soepel rijgedrag vertoont.

Wat heeft de nieuwe Prius meer te bieden. De auto is geavanceerd, innovatief en veilig met o.a. 7 airbags, Vehicle Stability Control+ en Adaptive Cruise Control.
De nieuwe Full Hybride Prius heeft een vermogen van 136 pk en accelereert in iets meer dan 10 seconden naar een snelheid van 100 km per uur. Dit komt mede door de lichtgewicht materialen en de aerodynamische waarde van deze Full Hybride Toyota.

De Prius is compleet, standaard uitgerust met climate control, smart key, radio/CD speler, head up display en lichtmetalen velgen. De Toyota Prius Full Hybrid is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. U rijdt al een Prius voor € 25.990,-
Toyota Prius Full Hybride

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy