Alles over full hybrid auto's!

Een Porsche met 14% bijtelling? Ja, zeker!
Een Porsche met 14% bijtelling? Ja, zeker! Op de autosalon van Shanghai, vanaf 21 april 2013, zal het doek van de nieuwe Porsche Panamera S E-Hybrid getrokken worden.

Porsche heeft bekend gemaakt, dat de nieuwe generatie Panamera S een plug-in Hybride zal zijn. Met een verbruik van 3,1 liter brandstof per 100 km en een CO2 uitstoot van 71 g/km komt deze Porsche in aanmerking voor 14% bijtelling indien men zakelijk een Porsche kan rijden. En dat met een vermogen van 416 pk en een max. snelheid van 270 km/uur.

De nieuwe Porsche Panamera S E-Hybrid krijgt, behalve de V6 benzinemotor, een elektromotor met het dubbele vermogen (95pk) van de vorige generatie S Hybrid. De accu is vervangen voor een lithium-ion accu met 5x de capaciteit van de eerder gebruikte NMh accu. Ook is deze generatie Porsche Panamera een plug-in Hybride, het opladen met behulp van een huis, tuin en keuken stopcontact neemt nog geen 4 uur in beslag. Met een speciale lader is 2 en een half uur voldoende.

De Porsche Panamera S E-Hybrid is een Full Hybride, die emissievrij tussen de 18 en 36 km zal kunnen afleggen. De maximum snelheid bij emissievrij rijden is 135 km/uur. Porsche heeft een app ontwikkeld, waarbij de status van de accu en de actieradius opgevraagd kunnen worden, ook de verwarming of airco kunnen voor vertrek met deze app in werking gezet worden.

Vanaf juli 2013 komt de Porsche Panamera S E-Hybrid in de showroom, de prijzen moeten we nog even naar gissen.

3-4-13
Een Porsche met 14% bijtelling? Ja, zeker!

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy