Alles over full hybrid auto's!

De Hybride toekomst van Audi
De Hybride toekomst van Audi Audi komt met een studiemodel naar de Franse autosalon in Parijs die de een tipje van de sluier zal halen van de toekomstige zuinige modellen van Audi.
Gepresenteerd wordt een Plug in Hybride Coupé crosslane met een aandrijving bestaand uit een 1,5 liter TFSI motor met 3 cilinders, ondersteund door 2 elektromotoren. Deze aandrijving te samen met het gebruik van lichte materialen zoals kunststof versterkt met glasvezel, maken dat deze Audi slechts 1,1 liter brandstof per 100 km verbruikt. De CO2 uitstoot komt op 26 gr/km, wat de auto, mocht deze Audi ooit in de showroom komen, fiscaal interessant maakt.

Het vermogen van deze Hybride komt in totaal op 177 pk. Dit is opgebouwd uit een benzine motor die samenwerkt met 2 elektromotoren. De kleinste elektromotor (68 pk) doet dienst als startmotor en generator. De aandrijving maakt gebruik van de 2e grotere elektromotor (115 pk) Als de 3 motoren de krachten bundelen heeft de Audi Coupé 8,6 seconden nodig om naar 100 km/u te snellen. De maximum snelheid ligt op 182 km/u.

De mogelijkheid bestaat om volledig elektrisch te rijden. De actieradius is circa 85 km. Dit met een max. snelheid van 55 km/u.

Verdere snufjes zijn o.a. bediening van veel functies in het stuur en internetverbinding met social media.
De Hybride toekomst van Audi

Ander nieuws

Automerken
- Algemeen nieuws (1 auto)
- Audi (9 auto's)
- BMW (4 auto's)
- Chevrolet (1 auto)
- Citroen (5 auto's)
- Fisker (1 auto)
- Ford (2 auto's)
- Honda (6 auto's)
- Jaguar (1 auto)
- Kia (5 auto's)
- Land Rover (1 auto)
- Landrover (1 auto)
- Lexus (3 auto's)
- Mercedes (4 auto's)
- Mitsubishi (3 auto's)
- Nissan (1 auto)
- Opel (1 auto)
- Peugeot (9 auto's)
- Porsche (4 auto's)
- PSA (1 auto)
- PSA concern (1 auto)
- Toyota (11 auto's)
- Volkswagen (8 auto's)
- Volvo (3 auto's)
Privacy Policy